Món Montseny

Des del Montseny al món

Presentació del llibre “Cent anys de protecció del massís del Montseny”

1 comentari

Durant el matí d’aquest diumenge 15 de juny, ha tingut lloc al Teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera la presentació del llibre Cent anys de protecció del massís del Montseny. Els antecedents històrics de la creació del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. 

L’acte ha comptat amb la presència del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i Figueras, el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut i Cot, i l’alcalde de Sant Esteve de Palautordera, Salvador Cañellas.

Aquesta publicació recopila els antecedents històrics de la creació del Parc Natural del Montseny i es presenta en el marc del Centenari de la Mancomunitat de Catalunya, juntament amb l’aprovació de l’ampliació dels límits de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

A més a més, l’acte ha estat precedit per l’actuació de Tortell Poltrona i el Circ-Cric a la Plaça de l’Església de Sant Esteve de Palautordera. També han tingut cabuda les protestes en contra de l’asfalt de la carretera de Les Illes-Sant Marçal, posant en qüestió la protecció del massís Montseny.

1 thoughts on “Presentació del llibre “Cent anys de protecció del massís del Montseny”

  1. Bon dia,
    Jo també vaig assistir a la presentació d’aquest llibre. Va estar un matí força distret amb les actuacions que es vàrem poder veure al carrer. Tant del Tortell Poltrona com dels que protestaven per l’asfalt del camí de Sant Marçal. En definitiva em sembla que és molt interssant la publicació d’un llibre dels 100 anys de proteccoó del Montseny, i també tot el que tingui a veure amb aquest gran massís del Montseny.

    Teresa

Deixa un comentari